Home > POLITIK > Penduduk FELDA nak saman PAS

Penduduk FELDA nak saman PAS

Balu Peneroka Felda Tenang, Puan Rogayah Maarof,berasa terhina dan tertekan berikutan berita palsu buletin terbitan Badan Perhubungan PAS mahu Menyaman parti pembohong itu.

Beliau berkata rumahnya tidak diperbaharui kerana diabaikan FELDA adalah fitnah semata-mata kerana mahu mentadbir DUN TENANG.menurutnya tiada pun wakil PAS bertanya khabar atau mendapatkan keterangannya mengenai nasibnya,tetapi tiba-tiba sahaja gambar rumahnya yang tertera nama Allahyarham suaminya disiarkan buletin PAS.

Beliau berkata rumah nya memang buruk, itu bukan sebab FELDA, tetapi beliau ada anak seramai tujuh orang untuk di tanggung.beliau sedih kerana mengaibkan keluarga Beliau dengan tidak meminta izin main tulis sahaja tentang keluarga beliau.

Beliau berkata lagi anak-anak ada yang masih belajar dan mempunyai masalah sendiri, rumah buruk atau cantik tidak menjadi masalah dlm hidup beliau.

Komen KumanKumin pada orang PAS ni lain kali bertanya lah kepada penduduk kampung, apa masalah diorang .. jangan buat tuduhan palsu lah …

Agaknya lepas ni makin banyak lah tabung jihad PAS akan diletakkan di tengah jalan … Kena kumpul duit nih nak bayar saman ..

 

Advertisements
Categories: POLITIK
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

JohorXPress

Real Times, Real News

Kuman Kumin

pabila Kuman Kumin bercerita ...

%d bloggers like this: